Nechám se očkovat, abych vám byl zase nablízku. Ke Svěrákovi se přidal Nohavica

Jen co na mě přijde řada, nechám se očkovat proti koronaviru, potvrdil hudebník Jaromír Nohavica. Oblíbený ostravský písničkář se tak prohlášením připojil například k herci Zdeňku Svěrákovi nebo herečce Jiřině Bohdalové, kteří také ujistili fanoušky, že si nechají vakcínu proti covidu aplikovat.

Nohavica ve videu, které přidal na Youtube, popřál svým příznivcům všechno nejlepší do nového roku 2021. Ten uplynulý zhodnotil jako špatný a náročný.

„Viděl jsem skutečná trápení a mnoho lidí získalo můj velký obdiv. Pár zase ztratilo, ale to tak v životě bývá,“ řekl Nohavica, který se těší, až bude moci opět zahrát a zazpívat před svým publikem. „Jen co na mě přijde řada, nechám se proti koronaviru očkovat, abych vám mohl být nablízku, co nejblíž,“ vysvětloval.

Nohavica není jedinou veřejně známou osobností, která v poslední době přiznala, že se nechá proti koronaviru očkovat. Například principál Divadla Járy Cimrmana, herec, dramatik a textař Zdeněk Svěrák potvrdil, že se nechá „bodnout“ velice rád, protože to považuje za správné.

Také herečka Jiřina Bohdalová již oznámila záměr nechat se očkovat. Ta se dokonce má stát tváří kampaně pro vakcinaci. Spolupracovat bude s ministerstvem zdravotnictví a měla by cílit zejména na přesvědčování seniorů.

Tagy: