Princezna Kate se po delší době vyjádřila na sociální síti. Nenápadná zpráva vzbudila nadšení

Nenápadný příspěvek na oficiálním účtu prince a princezny z Walesu na síti X v pátek potěšil britskou veřejnost. Šlechtický pár v něm přivítal ve funkci nového náčelníka britských skautů Dwaynea Fieldse. Příspěvek podle webu Daily Mail psala přímo princezna Kate.

Princezna Kate se v příspěvku na X podepsala zkratkou v podobě písmene C, upozornil Daily Mail. Písmeno je zkráceným tvarem oficiálního označení Catherine, Princess of Wales.

ČTĚTE DÁLE: Karel III. se vrátil ke královským povinnostem. Vypadá skvěle, píší k záběrům monarchy Britové

„Skauti jsou neuvěřitelná organizace, která učí dovednosti do života a dělá ohromně moc pro mladé lidi v celé zemi,“ uvedla na síti X Kate, která je zároveň ve vedení britské skautské organizace.

Kate na jaře přiznala, že trpí blíže nespecifikovanou formou rakoviny. Od té doby razantně omezila svá veřejná vystoupení. Informace o zdravotním stavu princezny Kate drží královská rodina pod pokličkou.

Výjimkou bylo červnové vyjádření na Instagramu, v němž 42letá Kate popsala průběh léčby. „Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo prochází chemoterapií, jsou dobré i špatné dny. V těch špatných dnech se cítíte slabí, unavení a musíte se poddat odpočinku svého těla. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, chcete z pocitu pohody vytěžit maximum,“ sdělila princezna.

Zatím není jasné, kdy a za jakých okolností se Kate vrátí zpět do veřejného života, upozornil časopis Elle. „Kate se vrátí do práce, až bude mít od lékařů zelenou,“ přiblížil letos v květnu nejmenovaný královský pobočník bez bližších detailů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Expert o dobrém znamení kolem zdraví princezny Kate. Odhadl, kdy by se mohla „vrátit do akce“

Tagy:
Instagram Wales sociální síť královská rodina Karel III. Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton společenská rubrika prominenti