Oblíbený učitel Marián nepřežil srážku s kamionem. Zemřely i jeho matka a sestra

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí mezi slovenskými obcemi Fekišovce a Nižná Rybnica. SUV pravděpodobně vjelo při předjíždění na rovném a přehledném úseku do protisměru a srazilo se s protijedoucím kamionem. V osobním automobilu zemřel podle webu Nový Čas oblíbený 55letý učitel Marián z nedaleké obce Sobrance.

Ke srážce vozu SUV s kamionem polské registrační značky došlo v pondělí odpoledne. „V autě se měl v době nehody nacházet učitel Marián s matkou a mladší sestrou. Všichni zraněním na místě podlehli. Podle dosavadních zjištění policie došlo k čelní srážce při předjížděcím manévru,“ píše slovenský web Nový Čas.

3 MŔTVI PRI ZRÁŽKE AUTA A KAMIÓNA Nehoda sa stala pri Fekišovciach smerom na Sobrance. Viac informácií prinesie Polícia SR - Košický kraj.

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, May 23, 2022

Oba vozy skončily v příkopu. „Řidič kamionu utrpěl zranění, která si vyžádala jednorázové ošetření v michalovské nemocnici,“ uvedla košická policejní mluvčí Lenka Ivanová.

Dechová zkouška u polského řidiče neprokázala, že by byl pod vlivem alkoholu. U zesnulého motoristy rozhodne o alkoholu i přítomnosti omamných nebo psychotropních látek nařízená pitva. Materiální škodu vzniklou nehodou vyčíslili policisté na 20 tisíc eur (téměř půl milionu korun).

Tagy: