Meghan je falešná a vyčpělá, říká její starší bratr. Harryho před svatbou varoval

Bratr Meghan, Thomas Markle jr sdělil, že před svatbou prince Harryho varoval.

Thomas Markle junior kritizuje Meghan

Na Meghan se sesypala další kritika, nyní v podání jejího staršího bratra Thomase Marklea juniora. Ten je totiž jedním ze speciálních účastníků australské televizní show. Se svým sourozencem se manželka prince Harryho neviděla zhruba deset let, přesto se 55letý Američan do sestry veřejně pustil. Ve svém medailonku pro televizní pořad divákům prozradil, že prince Harryho před svatbou s Meghan varoval. Informoval o tom web Daily Mail.

V upoutávce na australskou show Markle sdělil překvapivou informaci. „Řekl jsem Harrymu, že mu Meghan zničí život. Ona je hrozně povrchní a plytká,“ nechal se slyšet v návaznosti na to, kdy se představil jako bratr tolik komentované Harryho manželky. O tom, že 55letý Markle junior nemá se svou mladší sestrou žádný vztah, vypovídá i fakt, že na královskou svatbu v roce 2018 ho nikdo nepozval, píše Daily Mail.

V té době se sourozenci neviděli asi sedm let. Montér oken se však nebojí na svou slavnou sestru házet špínu. Již dříve ji označil za „falešnou, vyčpělou, povrchní a domýšlivou ženu“. Stejně tak Meghan vyčetl, že svého otce po zjištění jeho spolupráce s americkými paparazzi odstřihla.

Bratrova účast tak může Meghan vyděsit. Není totiž jasné, co vše na ni Markle vytáhne.

Řeč padla i na Trumpa

Markle však není jediným, kdo se v upoutávce na show rozhodl veřejnost šokovat. Účastnicí je i bývalá poradkyně exprezidenta Donalda Trumpa Omarosa Manigault Newmanová. 47letá žena má pravděpodobně v rukávu hned několik es, která se nebojí v průběhu natáčení vysypat. „Víte, jak se říká, že moc kazí člověka? Donald Trump jí byl opilý a šílený,“ prozradila.

Tagy: