Konec všem spekulacím, Vignerová potvrdila svatbu s Kolečkem. Vysvětlila, proč ji tajili

Modelka Aneta Vignerová se rozhodla učinit přítrž všem spekulacím a poprvé se vyjádřila k utajené svatbě se scenáristou Petrem Kolečkem. Na sociálních sítích sdílela také fotografii, na které se novopečení manželé pochlubili snubními prstýnky.

Vignerová se na svém Instagramu svěřila, že se s Kolečkem rozhodli učinit zásadní krok. Proč, to si zamilovaný pár chce zatím nechat pro sebe.

ČTĚTE TAKÉ: Milostné kolečko vyhrála Vignerová. Scenárista se po tajné svatbě netajil s prstýnkem

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ přiznala maminka tříletého Jiříka.

Svým věrným fanouškům pak poděkovala za přízeň a podporu. „Jsou věci, které o tom všem každopádně víme jen my. Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji a věřím, že mě podpoříte i nyní. Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem,“ dodala a potvrdila tak spekulace o tom, že se bývalí partneři k sobě vrátili, a dokonce měli i tajnou svatbu. Vzít se podle deníku Blesk měli už 14. března.

Ještě začátkem měsíce přitom vyvedl scenárista na předávání Českých lvů herečku Denisu Nesvačilovou a vše nasvědčovalo tomu, že je spolu pár konečně šťastný. Vignerová, Kolečkova několikanásobná bývalá partnerka a matka jeho syna Jiříka, se vedle toho na konci minulého roku na sociálních sítích dušovala, že další šanci už dramatik nedostane.

O návratu ke své bývalé partnerce dlouho mlžil i sám Kolečko. Začátkem tohoto týdne se scenárista objevil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS s prstýnkem na ruce. Tam ale vztah s Vignerovou ještě zatloukal. „Je to expartnerka s velkým ,EX‘,“ prohlásil tehdy.

Tagy: