Kotalík prozradil detaily o vztahu s Terezou H.: Kdo neseděl, nepochopí. Rozumíme si

Po návratu z pákistánského vězení si Tereza H. užívá život plnými doušky. Našla si práci a během několika týdnů se z ní stala hvězda Instagramu. Začalo se hovořit také o tom, že má novou lásku, kterou není nikdo jiný než MMA zápasník Michal Kotalík. S 27letým bijcem mají totiž hodně společného. Například to, že i on strávil několik let ve vězení. Jak se však ukázalo, zprávy o jejich vztahu nebudou až tak horké. Detaily prozradil sportovec v rozhovoru pro deník Blesk.

Dvojice se seznámila prostřednictvím sociálních sítí. Poprvé se však Kotalík s Terezou setkal tváří v tvář až v době, kdy už se mluvilo o jejich vztahu. „Byl jsem překvapený z toho boomu, co to způsobilo. Vůbec jsem to nečekal. Vyměnili jsme si pár zpráv, ale nic jsem si od toho nesliboval. Věděl jsem, o koho jde, protože jsme koukali v base na zprávy, ale nechodíme spolu. Jenom si píšeme,“ svěřil se zápasník deníku Blesk.

S Terezou si prý rozumí a mají i podobný smysl pro humor. „Kdo neseděl, tak nepochopí, ale rozumíme si. Je to fakt zajímavé… Bavíme se o tom, jak je to se soudy u nás a v Pákistánu, i o historkách za mřížemi,“ pokračoval Kotalík. „Dělal jsem si z ní srandu, že kdyby se stalo, že pojedeme na společnou dovolenou, tak kufry budu balit já. Máme podobný smysl pro humor. Vím, že byste nás chtěli dát dohromady, ale bydlíme daleko,“ uvedl zápasník.

Kotalík si podobně jako Tereza odseděl ve vězení 3,5 roku. Sedmadvacetiletý sportovec před lety napadl na diskotéce mladíka, kterému způsobil těžké ublížení na zdraví. Celý konflikt přitom údajně vznikl celkem nevinně. Kotalík totiž bránil svou tehdejší přítelkyni.

„Vrhnul se na mě. Já mu z reflexu zasadil pár ran a jedna z nich mu údajně poškodila slezinu. Nic takového si nevybavuji, ale asi ano. Pak už tam vtrhli jeho kamarádi a spolu s nimi utekl někam pryč. Od té doby jsem ho neviděl. Až mi za půl roku zazvonila u dveří policie s tím, že jsem mu způsobil těžké ublížení na zdraví,“ popsal incident Kotalík pro web Kaocko.cz.

Nervozita před zápasem

Teď už je z vězení dávno pryč a připravuje se na svůj zápas, který se uskuteční 23. července pod hlavičkou organizace Oktagon. „Jsem nervózní, protože mě čeká důležitý zápas. Mám strach – ale ne ze soupeře nebo zranění. Nechci selhat. Navíc turnaj je sledovaný, což dokazuje zájem médií... Ale za to dost může i Tereza,“ doplnil Kotalík.

Stejně jako on se i Tereza snaží po návratu z Pákistánu dát svůj život do pořádku. Našla si práci v pohostinství a výrazně také změnila svou image. Dala sbohem blond vlasům a výraznému make-upu. Úspěch sklízí také na sociálních sítích, kde ji sleduje více než 20 tisíc fanoušků.

„Udělala jsem v životě hodně chyb. Živila se měsíc jako společnice, létala do neznáma za vidinou peněz. Nikdy mi nebylo řečeno, co v tom kufru je, kde to je a jaké množství. Bohužel čas vrátit nejde a musíme jít dál. Děkuji za povzbudivé reakce. Mimochodem 10. ledna 2018 jsem se poprvé dozvěděla, co v tom kufru je. A věřte, nebo ne, taky jsem byla překvapená. A práci už mám. Není to ani společnice, ani dealerka, ani nic nelegálního. To jen pro rýpaly,“ napsala Tereza H. před několika týdny na sociálních sítích.

Šestadvacetiletou Češku zadrželi pákistánští celníci 10. ledna 2018 na letišti v Láhauru. V jejím kufru našli osm a půl kilogramu heroinu. Tereza tehdy tvrdila, že do Pákistánu přijela jako modelka a někdo jí drogy do kufru podstrčil. Dívka si měla odsedět osm let. Nakonec byla zproštěna viny. Po necelých čtyřech letech vězení je už Tereza H. zpátky ve své rodné zemi a z nepříjemné zkušenosti se prý poučila.

Tagy: