Bolestná vzpomínka parťáka zesnulé hvězdy Starsky & Hutch: Byl jako bratr, potřebuji čas

Herec Paul Michael Glaser se nemůže vzpamatovat ze smrti svého kolegy Davida Soula, se kterým si v 70. letech podmanili Hollywood díky seriálu Starsky & Hutch. V rozhovoru pro magazín Page Six řekl, že potřebuje čas. Soul byl pro Glasera spíš bratr než kolega.

Seriálové nadšence v pátek zasáhla smutná zpráva o odchodu představitele legendárního detektiva Kennetha „Hutche“ Hutchinsona. Úmrtí Davida Soula těžce zasáhlo i jeho kolegu z oblíbeného seriálu Starsky & Hutch Paula Michaela Glasera.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední vzkaz hvězdy Kobry 11 trhá srdce. Byl zářivým světlem, píší šokovaní blízcí

„Je pro mě těžké vstřebat Davidův odchod. Jako by to bylo teprve včera, co jsme si po telefonu vyměňovali láskyplné urážky,“ svěřil se představitel Starskyho v prohlášení pro web Page Six.

„Chce to jen čas. Říkám si, že když se loučím s tak drahým přítelem a důležitou součástí mého života, tuším, že si jeho ztrátu, naši ztrátu, budu připouštět jen postupně,“ uvedl zdrcený Glaser.

Osmdesátiletý herec řekl, že Soul byl pro něho nejen starostlivým člověkem a přítelem, ale bral ho i jako bratra. „Všichni jsme ztratili drahého přítele, který bude žít nadále v našich vzpomínkách. Davide, odpočívej v pokoji, bratře,“ pronesl.

Hlubokou kondolenci vyjádřil i Soulovým šesti dětem a vdově Helen Snellové. „Chci vyjádřit upřímnou soustrast drahé Helen, kterou miloval a vážil si jí. Byla po jeho boku v těchto těžkých letech. Nikdy slovy nedokázal dostatečně vyjádřit, co pro něj znamenala,“ řekl Glaser.

Úmrtí osmdesátiletého Davida Soula potvrdila hercova manželka Helen Snellová. „David Soul, milovaný manžel, otec, dědeček a bratr, po statečném boji ve čtvrtek zemřel,“ citoval web Sky News prohlášení. V posledních chvílích života byl podle příbuzných obklopen milující rodinou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Při tragické havárii letadla zemřel herec Christian Oliver. Zazářil v seriálu Kobra 11

Tagy: