Sledujte HLAVNÍ ZPRÁVY: Může být za diskreditací Prymuly zájem hnutí ANO?

Roman Prymula byl hostem v pořadu 360⁰ Pavlíny Wolfové

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Prezident Miloš Zeman na návrh premiéra Andreje Babiše nejspíše odvolá z funkce Romana Prymulu. Objevují se navíc spekulace, že by za diskreditací ministra zdravotnictví mohl stát zájem samotného hnutí ANO. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Prezident Miloš Zeman na návrh premiéra Andreje Babiše nejspíše odvolá z funkce ministra zdravotnictví Romana Prymulu. Ten je prý připraven opustit vedení resortu ve chvíli, kdy bude jasné, kdo ho nahradí. Stále se ale řeší i okolnosti ministrova náhlého konce. Objevují se totiž spekulace, že by za jeho diskreditací mohl stát zájem samotného hnutí ANO. To ale taková nařčení odmítá.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Příběhy ze Zambie II (2)

Expedice Tatra kolem světa 2 je ojedinělý projekt, který navazuje na úspěšnou původní expedici, která se uskutečnila v letech 1987–1990. Této expedice se účastní deset až třináct osob, které se budou vždy za několik týdnů volně střídat. Expedice má tři etapy – první vede Asií, druhá americkým kontinentem od jihu k severu a třetí Afrikou.

KB Interview

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: