Sledujte ZÁZNAM nedělní Partie: Hejtmani nejzasaženějších krajů zhodnotí situaci nejen v nemocnicích

Petra Pecková a Jan Schiller

PARTIE Terezie Tománkové 7.3.2021

Budou stačit dosavadní – už tak dost tvrdá – opatření v boji proti koronaviru? A unese to česká ekonomika? Nejen o těchto tématech hovořila v nedělní Partii na CNN Prima NEWS ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) a předseda KDU-ČSL Marian Jurečka. V další části pořadu debatovali hejtmani mimo jiné o českém zdravotnictví.

Česká ekonomika krvácí a premiér Andrej Babiš (ANO) zatím nedokáže odhadnout, kdy v Česku skončí lockdown. Nelze přitom vyloučit, že se opatření naopak ještě zpřísní. Co můžeme od vlády čekat a jaká řešení nabízí opozice? Hlavními hosty Partie byli ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) a poslanec, předseda lidovců Marian Jurečka.

V další části pořadu se hovořilo mimo jiné o českém zdravotnictví, které je na hraně kolapsu. Pozvání přijali středočeská hejtmanka Petra Pecková (STAN), její kolega z Královéhradeckého kraje Martin Červíček (ODS), hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller (ANO) a ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze Petr Arenberger.

Partii Terezie Tománkové jste mohli sledovat v neděli 7. března od 11:00 FTV Prima, CNN Prima NEWS nebo na našich stránkách.

Tagy: