Sledujte Partii: Velká politická debata s Výborným, Juchelkou, Peksou a Šmardou

Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš Juchelka z hnutí ANO a předseda ČSSD Michal Šmarda

PARTIE Terezie Tománkové 21.8.2022 - upoutávka

Hrozba energetické chudoby visí nad řadou tuzemských domácností. Jak problém řešit a ulevit českým rodinám? Na tyto a další otázky budeme hledat odpovědi v nedělní Partii Terezie Tománkové. Hosty druhé části jsou poslanci Marek Výborný (KDU-ČSL), Aleš Juchelka (ANO), europoslanec Mikuláš Peksa (Piráti) a předseda ČSSD Michal Šmarda.

Hlavním tématem nedělní Partie bude vládní boj proti stále rostoucím cenám energií. Ekonomové očekávají, že s postupujícími měsíci bude problém čím dál závažnější a může značně trápit mnoho českých domácností.

Ve druhé části Partie bude následovat politická debata s představiteli vládního i opozičního tábora. Vystoupí předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Marek Výborný, stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš Juchelka (ANO), pirátský europoslanec Mikuláš Peksa a předseda ČSSD Michal Šmarda.

Partii Terezie Tománkové sledujte na CNN Prima NEWS, na Primě a na webu CNNPrima.cz.

Tagy:
STEM ODS ČSSD Tomio Okamura Partie Terezie Tománkové Michal Šmarda Martin Kupka ANO 2011 Starostové a nezávislí Česko Marek Výborný Aleš Juchelka Svoboda a přímá demokracie Volby do zastupitelstev obcí v Česku