Sledujte ZÁZNAM Co Čech, to politik!: Co si o zdraví Zemana myslí Prymula, Flegr a Hostomský?

Zleva Zdeněk Hostomský, Roman Prymula a Jaroslav Flegr.

Co Čech, to politik! (1012)

Sledujte pořad Co Čech, to politik! Hosty CNN Prima NEWS jsou tentokrát epidemiolog a nynější poradce prezidenta Miloše Zemana Roman Prymula, parazitolog Jaroslav Flegr a biochemik Zdeněk Hostomský. Od 18 hodin budou debatovat nejen o volbách a povolební situaci, ale také o zdraví hlavy státu.

Hosty pořadu Co Čech, to politik! jsou tentokrát lékařské a vědecké kapacity. Trio Prymula, Flegr a Hostomský by mělo mluvit mimo jiné o narůstajících počtech nakažených koronavirem v Česku a proberou také, co by naši zemi mohlo v nadcházejících týdnech z pandemického hlediska čekat.

Na přetřes přijde i aktuální téma týkající se hospitalizace prezidenta Miloše Zemana v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Hlava státu sem byla podle slov hradního mluvčího převezena kvůli své nemoci a má ležet na jednotce intenzivní péče.

Experti proberou i čerstvý výsledek sněmovních voleb, ve kterých koalice Spolu velmi těsně zvítězila nad hnutím ANO současného premiéra Andreje Babiše, které má však díky volebnímu systému o jeden mandát více. Bude napoprvé sestavovat vládu, nebo bude mít Česko jiného premiéra?

Pořad Co Čech, to politik! můžete sledovat živě na CNN Prima NEWS či v našem článku již od 18:00.

Tagy: