Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Češi odjíždějí na „home office“ i do exotických destinací

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Celý sportovní svět oplakává legendárního fotbalistu Diega Maradonu. Argentinský prezident vyhlásil státní smutek, který bude trvat tři dny. Ostatky génia vystavily úřady v prezidentském paláci v Buenos Aires. Pohřben by měl být ještě dnes nebo během pátečního rána tamního času.

Hobby markety mají otevřená jen svá zahradní centra. Do všech ostatních mohou lidé pouze se svým živnostenským listem. Jak jsme ale zjistili, ne všude to platí. V jednom z pražských hobby marketů toto nařízení obcházejí.

Home office pro mnoho lidí znamená práci ze svého domova. Najdou se ale i tací, kteří od něj utekli hodně daleko, a přesto stále pracují. Stačí jim k tomu jen počítač, telefon a připojení k internetu. Našli jsme Čechy, kteří uprostřed pandemie odjeli na „home office“ na exotický Barbados.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové ve 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: