Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Do soboty má dorazit vakcína. Co na to nemocnice?

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Očkování je na spadnutí. Už do sobotního večera by měla dorazit první várka deseti tisíc vakcín. Podle premiéra se může začít s očkováním hned druhý den. Přesvědčí odpůrce očkování schválení Evropskou lékovou agenturou? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Očkovat se má podle posledních informací od premiéra republiky v neděli. I tak je to podle některých prognóz pozdě, protože na zájemce z nerizikových skupin se dle slov ministra zdravotnictví Jana Blatného dostane nejdříve v únoru. Navíc není jisté, že vakcína dokáže bojovat i s novým typem koronaviru. Pozitivní ale je, že vakcínu Pfizer schválila Evropská léková agentura a čeká ji už jen poslední schvalovací proces s Evropskou komisí, což by mohlo přesvědčit skeptické odpůrce očkování. Kde se začne očkovat nejdřív a kdo má přednostní nárok na vakcínu? To a mnohem více od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Evropa kvůli koronaviru odřízla Británii. Na letištích, v přístavech i na dálnicích zavládl chaos. Jde o legitimní reakci, nebo zbytečnou paniku? Může okamžitá izolace Británie šíření zmutovaného viru vůbec zastavit. Na to a mnohem víc odpoví v dnešních 360° Pavlíny Wolfové z Londýna novinářka Jane Franková a imunolog Vojtěch Thon.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci od 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: