Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: O případném otevření obchodů se rozhodne v půlce listopadu

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

O uvolňování opatření a případném otevření obchodů a služeb se rozhodne v polovině listopadu, klíčové bude reprodukční číslo. Na plánu rozvolňování vláda pracuje. Hotový ale není. V pořadu Partie Terezie Tománkové to řekl vicepremiér, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček (za ANO). Nová opatření pak prý prozatím přijímána nebudou.

V noci na dnešek ve věznici Bělušice na Mostecku propukly buřlivé protesty. Nepokoje vyvolal údajně strach z nákazy koronavirem. Vyhrocenou situaci musela zklidnit zásahová jednotka. Organizátorům z řad vězňů teď za vzpouru hrozí dalších 10 let.

Lidský život pomohlo zachránit hned několik všímavých řidičů na Plzeňsku. Staršímu muži se tady zřejmě za jízdy zastavilo srdce a havaroval. Lidé z dalších aut neváhali a začali ho resuscitovat. Díky tomu, že nebyli lhostejní, muž přežil a záchranáři ho převezli do nemocnice.

Další program na CNN Prima NEWS:

Tatra kolem světa 2 ve 20:15

Expedice Tatra kolem světa 2 je ojedinělý projekt, který navazuje na úspěšnou původní expedici, která se uskutečnila v letech 1987 až 1990. Této expedice se účastní deset až třináct osob, které se budou vždy za několik týdnů volně střídat. Expedice má tři etapy – první vede Asií, druhá americkým kontinentem od jihu k severu a třetí Afrikou.

KB Interview ve 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: