Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Zásoba potravin pro krizové scénáře není ani poloviční

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Počet nově nakažených koronavirem v Česku včera poprvé překročil hranici deseti tisíc případů. Celkem v pátek přibylo rekordních 11 105 pozitivních testů. I přes velký nárůst dnes farmářské trhy na pražské náplavce navštívily davy lidí. Někteří návštěvníci na nich nedodržovali rozestupy a neměli ani zakryté dýchací cesty.

Přestože by stát měl mít pro případ krizových scénářů zásobu potravin na tři dny pro všechny Čechy, realita je úplně jinde. Momentální zásoba ve skladech by nevydržela ani den a půl.

Na povrch se dostávají další jména obviněných související se zadržením místopředsedy české fotbalové asociace. Roman Berbr a skupina lidí kolem něj jsou obviněni z ovlivňování fotbalových zápasů.

Další program na CNN Prima NEWS:

Takový je život ve 20:15

Úspěšná novinářka Lisa Lingová vám přiblíží odvrácenou tvář světa a zavede do míst, kam se běžný člověk příliš nedostane. Ukáže vám, jaký je život za mřížemi, v ringu zápasnic MMA, nebo třeba mezi závislými na drogách.

K věci ve 21:15

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

To nejlepší ze zahraničí ve 21:40

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: