Sledujte Partii s exprezidentem Klausem. Rozhovor naváže na diskusi Vondry a Zaorálka

bývalý prezident Václav Klaus

Rozhovor s exprezidentem Václavem Klausem v Partii

Hrozba zdražování energií a premiér na nákupech v Německu. V Partii Terezie Tománkové budou o současné ekonomické situaci diskutovat dva místopředsedové Sněmovny, Jan Skopeček z ODS a Karel Havlíček z hnutí ANO. Ve druhé části pořadu proběhne velká politická diskuse mezi ekonomkou Danuší Nerudovou, europoslancem Alexandrem Vondrou z ODS, europoslancem Martinem Hlaváčkem za ANO a místopředsedou Sociální demokracie Lubomírem Zaorálkem. Diváky čeká také rozhovor s bývalým prezidentem Václavem Klausem. Celý pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Proč není lépe? Tak by šla shrnout hlavní otázka, které se budou politici v Partii věnovat. V úvodní části Partie k tématu vystoupí místopředsedové Sněmovny Jan Skopeček (ODS) a Karel Havlíček (ANO). Mimo jiné se budou věnovat i možnému růstu cen energií způsobenému zvýšením regulačního poplatku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Konec fixace na energie? Experti nabídli postupy, jak zákazník docílí nejlepších cen

Ve druhé části pořadu se názorově střetnou Danuše Nerudová, Alexandr Vondra (ODS), nestraník za ANO Martin Hlaváček a Lubomír Zaorálek (SOCDEM). Na závěr vystoupí se svým pohledem na situaci bývalý prezident Václav Klaus.

Celý pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Odmítla vláda možnost zlevnit elektřinu pro lidi? Nesmysl, brání se ministerstvo kritice

Tagy: