Slováček a Patrasová si užívají společný čas. Dvojici stojí v cestě Dádin přítel

Rozhovor s Dádou Patrasovou

Manželé Felix Slováček a Dáda Patrasová vyrazili do společnosti a před novináři se neskrývali. Rozzářená dvojice v rozhovoru pro ShowTime dokonce prozradila, jak to mezi sebou má. Podle Patrasové je však na unáhlené závěry čas, zříct se své opory a přítele, italského podnikatele Vita, se totiž nechce.

Hudebník Felix Slováček a herečka Dáda Patrasová vyrazili do společnosti a jak je vidět, náležitě si to užívali. „Moc pěkný,“ reagovala Patrasová. „Jako kdyby to bylo včera,“ nechal se slyšet Slováček. O současném vztahu s manželkou se ale dál bavit nechtěl.

Patrasová však byla o něco sdílnější. „Ono to je jako dřív a ono dřív nikdy neskončilo. To je tak, že možná vedl manžel dvojí život, co já vím,“ popsala divokých sedm let.

Patrasová však neví, zda by chtěla vše tak, jak to bylo dřív. „Vážně na to nedokážu odpovědět, nevím. Nejsem člověk, který si nechá všechno líbit a který všechno hodí za hlavu. Jsou to křehké nášlapy, které se dějí, a má to svůj vývoj, tak uvidíme,“ svěřila se a dodala, že má svoji hrdost. „Navíc jsem narozená v býku, takže tam je to umocněné,“ dodala.

V jednom z posledních rozhovorů Slováček zmínil i to, že by byl rád, aby Dáda utnula kontakt se svým italským přítelem Vitem. „To je asi jeho přání nebo jeho myšlenky. Nezřeknu se ale člověka, který mě podržel v té nejhorší době, který mi pomohl a psychicky podržel, který mi pomáhá doteď,“ sdělila jasně.

A jak se zdá, složité období zvládá. „Řekla bych, že jsem silná holka, která vydržela spoustu ošklivých věcí. Ta paní, nevím, možná už má jinou oběť,“ prozradila Patrasová, která zároveň dodává, že se kontaktem se Slováčkem snaží udržet rodinný krb. „Tu paní neřeším, ona mě nezajímá, je to pro mě naprostý zero,“ uzavřela.

Tagy: