Šokující video nehody v Brazílii: Kurýr srazil matku s dítětem, v plné rychlosti vjel na chodník

Bezpečnostní kamery v brazilském Manaus minulé úterý zachytily děsivou nehodu. Mladou matku s dítětem srazil kurýr na motorce. Podle CNN Brasil vjel motorkář v plné rychlosti na chodník. Další ženu minul jen o kousek.

Tragický večer si prožila patnáctiletá maminka se svým šestiměsíčním miminkem, když je minulé úterý v brazilském Manaus srazil kurýr na motocyklu. V doprovodu druhé ženy, která se srážce vyhnula jen o vlásek, ji muž v nárazu odhodil ke zdi prodejny, popsal zpravodajský web CNN Brasil.

ČTĚTE TAKÉ: Tříletého chlapce ze Zlínska zranila sekačka na trávu. Do nemocnice ho přepravil vrtulník

Bezpečnostní kamery celou událost zachytily. Na záběrech je vidět, jaké štěstí měla žena, která oběti nehody doprovázela. Motorka ji jen těsně minula. Po střetu se na místo seběhli svědci a mamince i dítěti dali první pomoc. Následně zraněné záchranáři převezli do nemocnice. Jeden z přihlížejících mužů pak zvedl miminko, které se zdálo být v pořádku.

Řidič motorky podle informací portálu Flagrante zůstal na místě. Zranění ale nebyla vážná a mladá maminka s dítětem jsou už v domácím léčení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Klárka strávila kvůli bezohlednému motorkáři léto v nemocnici. Troja volá po větší bezpečnosti

Tagy:
nemocnice dítě matka úraz dopravní nehoda Brazílie motocykl oběť kurýr chodník Manaus bezpečnostní kamera nehody a mimořádné události silniční nehoda