Před smrtí plánovala cestu do zahraničí. Ivana se chystala na velkou věc, řekla kamarádka

Ivana Trumpová zemřela ve věku 73 let.

Kdo byla Ivana Trumpová?

Ivana Trumpová si den před smrtí dala jídlo ve své oblíbené restauraci, ve čtvrtek odpoledne už ale na zkrášlení do kadeřnického salonu nedorazila. Trumpová měla naplánovanou dovolenou ve francouzském St. Tropez a se svojí nejlepší kamarádkou chtěla také vyrazit na cestu kolem světa.

Podle webu The Sun Trumpová ve středu odpoledne navštívila svoji oblíbenou italskou restauraci, která se nachází pár metrů od jejího domu. „Jako vždy se mě zeptala, jak se mám. Vedli jsme spolu normální rozhovor, takový, jako skoro každý den, kdy jsem ji viděla. Její zdraví se zdálo být v normě. Působila možná trochu unaveně, ale jinak vypadala v pořádku,“ řekla majitelka restaurace.

Co přesně si objednala k jídlu, si majitelka nepamatuje. Řekla ale, že si objednala jen velmi malé množství jídla. Trumpová měla údajně na čtvrteční odpoledne naplánovanou návštěvu kadeřníka, kam už nedorazila. Deníku Daily Mail to řekl zaměstnanec salonu, který navštěvovala.

Před svou smrtí plánovala Trumpová cestu do Francie. „V pátek měla odjet do St. Tropez. Měla to být její první cesta od pandemie. Bála se, že se nakazí virem,“ řekla americkému webu Pagesix nejlepší kamarádka Trumpové, producentka Nikki Haskellová.

Podle ní se exmanželka Donalda Trumpa během pandemie koronaviru stranila společnosti. „Chodila pouze do restaurace vedle svého domu, možná do jedné nebo dvou za rohem,“ popsala. Ivana se nyní rozhodla vyjít z izolace, dokonce měla se svou kamarádkou velké cestovatelské plány. „Zvažovaly jsme, že podnikneme cestu kolem světa,“ dodala Haskellová.

Tagy:
smrt USA Ivana Trumpová Nikki Haskellová