Hrůzné odhalení: Dívku, která před lety zmizela, ukrývali rodiče pod schody do sklepa

Dívenka žila v místnosti pod schody.

V roce 2019 zmizela čtyřletá Paislee Shultisová. O dívku se tehdy starali opatrovníci. Do péče jim byla svěřena poté, co ji úřady odebraly jejím rodičům Kirkovi Shultisovi a Cimberly Cooperové. Nyní se díky anonymnímu tipu podařilo dívku vypátrat. Ukázalo se, že žila v tajné místnosti pod schody v domě svých rodičů.

Naděje na nalezení Paislee během let slábly. Policii se však nyní díky anonymnímu upozornění podařilo dívku nalézt. Pátrání po ní bylo vyhlášeno v roce 2019. Tehdy ji úřady odebraly z péče jejích biologických rodičů a předaly opatrovníkům. Kvůli čemu jim byla dcera svěřena do péče, není jasné.

Rodiče se s rozhodnutím úřadů zřejmě nesmířili. Policie je podezřívala, že svou dceru unesli, neboť byli poslední, s kým byla dívka před svým zmizením viděna. Policie pátrala po Paislee tři roky, během nichž její otec vyšetřovatelům opakovaně tvrdil, že nemá žádné informace o tom, kde se jeho dcera nachází. Podle svých slov dívku od té doby neviděl.

Vyšetřovatelé dlouho tápali, kde by se dívka mohla nacházet. Panovaly také obavy, že by již nemusela být naživu. Veškeré pochyby nakonec zmizely v pondělí 14. února.

Policisté ze Saugerties na severu státu New York dostali tip, že se dívenka nachází v domě svých rodičů. Kdo policisty informoval a jak dlouho věděl o tom, že by se dívka mohla v domě nacházet, se neví. Po příjezdu policiie byl v domě jen otec, který opakoval, že netuší, kde by mohla jeho dcera být.

„Všiml jsem si něčeho na schodišti vedoucím ze zadní části domu do sklepa. Upoutalo to moji pozornost. Posvítil jsem na schody baterkou a v tu chvíli jsem spatřil pár drobných nožiček,“ popsal detektiv Erik Thiele. Když vyšetřovatelé odstranili několik prken, našli jak dívenku, tak její matku. Jak dlouho Paislee v temné, vlhké místnosti pod schodištěm žila, bude předmětem vyšetřování.

Policisté zadrželi oba rodiče i dědečka Paislee. Web Daily Mail uvádí, že muži měli být následující den ráno propuštěni na kauci, přestože jsou obviněni z ohrožení dítěte. Cooperová zůstává ve vazbě, je zadržena na základě jiného obvinění, o co přesně se jedná, však nebylo zveřejněno. Nikdo z nich zatím nebyl obviněn z únosu. Policisté prošetřují, zda dívka žila v tajné skrýši celé tři roky od svého zmizení.

Tagy: