Překvapivá slova Meghaniny kamarádky: O Harrym snila už v době, kdy byla vdaná

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová již dávno snila o tom, že se stane součástí královské rodiny. Webu Daily Mail to řekla její blízká kamarádka z dětství Ninaki Priddyová.

Podle Priddyové byla Meghaniným velkým vzorem zesnulá princezna Diana. Markleová prý plánovala jít stejnou cestou jako ona, uvedl web Daily Mail. Britská královská rodina ji měla fascinovat už od dětství. „Chce být princezna Diana číslo dva. Na poličce vždy mívala jednu z jejích knih,“ vzpomíná na vévodkyni Meghanina kamarádka z dětství.

„Když byla s Trevorem (herec a producent Trevor Engelson a její bývalý manžel – pozn. red.), tak mi řekla, že chce jet do Londýna a zůstat tam alespoň měsíc. Nebyla jsem šokovaná ani překvapená, když jsem se pak dozvěděla o ní a princi Harrym,“ pronesla.

„Vím, že milovala film Deník princezny, ve kterém se obyčejná dívka stane součástí královské rodiny. Moc se jí to zamlouvalo a směřovala k tomu,“ pokračovala Priddyová.

O Meghanině náklonnosti k Dianě hovořil i novinář Andrew Morton ve své knize Meghan: Hollywoodská princezna. Líčil, jak nekontrolovatelně plakala při sledování pohřbu princezny z Walesu. „Podle rodinných přátel ji Diana zaujala nejen svým stylem, ale i nezávislým humanitárním posláním,“ dodal.

Sám princ Harry svou ženu k zesnulé matce přirovnal v rozsáhlém rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou. Uvedl, že vnímá, jak se „historie opakuje“ a že může Meghan skončit uštvaná jako Diana.

Tagy: