Vstupenka do světa her, ale i mobilů a technologií. Začíná nový pořad Enter na CNN Prima NEWS

Střípky z natáčení herního a technologického pořadu Enter na CNN Prima NEWS

Herní a technologický pořad Enter – teaser

Nejen reportáže z videoherní scény, ale také technologické novinky. Pořad CNN Prima Gaming se mění na Enter a rozšiřuje svůj okruh témat. Moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele vás budou nově provázet světem mobilních telefonů, umělé inteligence či moderních technologií. Hrám a esportu nicméně zůstanou věrní i nadále, o čemž se můžete přesvědčit v nejnovější epizodě podzimní sezony. Pořad Enter můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 na CNN Prima NEWS. Reprízy poběží každé úterý ve 23:40.

„Opět vás vezmeme na velké světové herní akce nebo klíčové tuzemské esportové turnaje. Jen k tomu všemu občas přimícháme rozbory nových mobilů, zavítáme do virtuální reality nebo se pohádáme s umělou inteligencí. Zkrátka pořad Enter bude o něco pestřejší a živější,“ láká diváky moderátor Jan Hrušovský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kultovní Mafia slaví narozeniny. Jak dobře znáte legendární českou videohru? Otestujte to v našem kvízu

„Již druhým rokem přinášíme výjimečné momenty ze světa gamingu a esportu. A máme radost, že nyní můžeme nabídnout obsah i pro nadšence do mobilů a technologií. Už se nemůžeme dočkat, až ukážeme, co máme všechno v plánu,“ doplňuje moderátor Michal Kabele.

V úvodní epizodě si řeknou o pozornost kultovní čeští Bulánci, kteří se překlenuli přes klíčový milník a nově jsou pro všechny zdarma. Následně se mohou diváci těšit na reportáž z Gamescomu, největší herního veletrhu na světě, kterému se budeme věnovat v dalších epizodách. V posledním tematickém bloku naťukneme také malý přehled technologických novinek.

„Společně s novým názvem pořadu chceme posílit herní a technologické novinky nejen na CNN Prima NEWS, ale také na webech Prima COOL a PLAYzone. Česká herní scéna bobtná, videohry nabírají na síle, umělá inteligence dělá divy a čím dál více se experimentuje s virtuální a rozšířenou realitou. Zkrátka přišel čas, abychom těmto tématům dali prostor, který si zaslouží,“ dodává Viet Tran, dramaturg pořadu a redaktor CNN Prima NEWS.

Herní a technologický pořad Enter vysíláme každou sobotu ve 22:40, na reprízy se můžete těšit v úterý 23:40. Zhlédněte nejnovější epizodu níže nebo ve webovém archivu na CNN Prima NEWS.

Tagy: