Dojemná slova exmanželky zesnulého Heribana: Vyprovázím tě s láskou, vzkázala herci

Poslední rozloučení s Danielem Heribanem, zpěvákem a hercem činohry Slovenského národního divadla.

Zemřel herec Daniel Heriban

Nečekané úmrtí slovenského herce Daniela Heribana vyvolává mezi kolegy z umělecké branže stále emoce. Mnozí se s jeho náhlým odchodem nedokážou vyrovnat, jiní posílají svému kamarádovi srdceryvné vzkazy. Také na posledním rozloučení s hercem, které se konalo v úterý 30. května, málokdo dokázal zadržet slzy. Nyní se s Heribanem rozloučila dojemným způsobem jeho exmanželka.

Už během dne, kdy se veřejnost dozvěděla o smrti třiačtyřicetiletého umělce, se na sociálních sítích objevovaly komentáře plné lítosti nad vyhasnutím mladého života. Otřeseni zprávou nebyli pouze lidé, kteří Heribana osobně znali, ale i diváci televizních pořadů, kteří ho vídali pouze na obrazovce.

K TÉMATU: Pochybnosti okolo smrti herce Heribana. Pitva odhalila příčinu, úřad zvažuje případ prošetřit

Během oficiálního rozloučení, na němž mohli uctít památku zesnulého herce kromě kolegů i fanoušci, promluvila řada smutečních hostů. Někteří se neubránili slzám, další vzpomínali na prožité chvíle.

Nedávno se ohledně smrti svého bývalého manžela vyjádřila i Slávka Halčáková, s níž byl ženatý mezi lety 2005 až 2007, jak připomíná web Život.sk. Na svém instagramovém účtu sdílela dojemné rozloučení. „Stále nenacházím slov. Vyprovázím tě s láskou… Leť. Děkuju ti, že jsme kus cesty mohli projít spolu. I díky tobě jsem tou Slávkou, kterou jsem nyní,“ vzkázala zesnulému Danielovi.

Tagy: