Bosého a opilého Cage vyhodili z restaurace. Hereckou hvězdu si spletli s bezdomovcem

Nicolase Cage bosého a opilého vyhodili z podniku.

Nicolase Cage si spletli s bezdomovcem

Bosého a opilého Nicolase Cage vyhodili ze steakové restaurace v Las Vegas. Video, které pořídil jeden z návštěvníků, ukazuje 57letého herce, jak sedí na pohovce a nesouvisle mluví. Personál si ho údajně spletl s bezdomovcem. Jeho stav mnohým nahání obavy.

„Jen tak mimochodem, vraťte mi moje boty. Moje boty,“ volal na personál restaurace Cage. Ten 13. září seděl bosý a opilý na gauči v zařízení. Podle svědků pil tequillu a whiskey. Personál ho pak vyhodil za dveře a slavný hollywoodskýý herec se pokoušel vrátit zpět. Marně, zaměstnanci ho nepustili.

Letos Cage nemá dobrý rok. V květnu mu zemřela 85etá maminka. Až strašidelně se jeho příběh podobá filmu Leaving Las Vegas. V něm Nicolas Cage ztvárnil scénáristu Bena, kterého opustila žena a on utíká do blyštivého světa Las Vegas k alkoholu. Chce se upít k smrti.

„Nikdy, nikdy se mě už neptej, jestli přestanu pít,“ říkal ve filmu. Za tento snímek dokonce vyhrál Oscara za nejlepší mužskou roli. Hvězda – která je synovcem legendárního režiséra filmu Kmotr Francise Forda Coppoly– už dříve hovořila o potřebě pokračovat v práci, aby se vyhnula problémům.

V jednom rozhovoru Cage řekl: „Pokud nemám ráno kam jít, pokud nemám práci, může to být velmi sebedestruktivní."

Tagy: