Bizarní souboje influencerů v kleci. Jak dopadla polštářová bitva v Clash of the Stars?

V pražské hale Královka proběhl druhý turnaj organizace Clash of the Stars. V ringu se proti sobě opět postavily hvězdy sociálních sítí v čele s youtubery či účastníky primácké reality show Like House. Asi nejbizarnějším soubojem byla polštářová bitva mezi tiktokerem Patrikem „Kolesem“ Pešavou a influencerem Lukášem Krilem. Těžko popsatelný „zápas“ vzdal Kril 39 vteřin před závěrečným hvizdem.

Těžko vidět v kleci bizarnější souboj, než byla polštářová bitva mezi Kolesem a Krilem. Amatérský zápas s bizarním pravidlem, tedy možností druhého praštit pouze polštářem, nakonec vyhrál Koleso. Kril souboj neudýchal a před koncem třetího kola se rozhodl nepokračovat.

Pešava takový vývoj odhadoval již před zápasem. „Nervózní nejsem. Kluci od Krila mi říkali, že je p*sranej a že to vzdá. Nesmím čekat a jít do toho,“ řekl pro CNN Prima NEWS tiktoker, který si před pár týdny navíc vysloužil pozornost médií poté, co po něm pátrala a následně ho zadržela policie.

Ačkoliv někteří fanoušci MMA zápasů považují takové souboje za nesmyslnou parodii, u mladé generace se utkání influencerů těší velkému ohlasu. Motivace zaplatit za lístek však byla různá. „Přišel jsem, abych viděl ten bizár,“ neskrýval 20letý Zdeněk.

Do pražské haly Královka však dorazili i starší diváci, mimo jiné starosta Řeporyjí Pavel Novotný. K polštářovému zápasu řekl následující: „Polštářová bitva je fajn, ale nelíbí se mi, že do toho Kolesa tahají.“

Hlavním zápasem večera byl střet mezi influencery Markem „Datlem“ Valáškem a Jakubem „Frescootem“ Smrekem. Po třech kolech ani jeden z fighterů nebyl schopen druhého porazit. Nakonec vyhrál Datel na body, a připsal si tak v této organizaci již druhé vítězství.

Tagy: