Football Fanatics: Slavia dál luxuje Spartu. Pulkrab na rozdíl od Plavšiče není mléčný zub

Matěj Pulkrab skončil na Spartě a měl by zamířit k úhlavnímu rivalovi. Tedy Slavii.

Football Fanatics: Pulkrab není mléčný zub

Velmi pravděpodobně bude pokračovat seriál „Slavia okrádá svého úhlavního rivala o hráče“. Nejnovější epizoda by se měla týkat útočníka Matěje Pulkraba, který už oznámil, že končí na Letné a vše nasvědčuje tomu, že zamíří do Edenu. Potenciální třaskavý přestup byl tématem i pro pořad Football Fanatics na CNN Prima NEWS.

„Vykusovat hráče, kterým končí smlouva a mohou odejít zadarmo – podle takzvaného Bosmanova pravidla, to je oblíbená kratochvíle všech klubů. A když můžete obrat největšího rivala, tím lépe,“ praví ve Football Fanatics Mikoláš Tuček.

Slavia už takhle jednou do sparťanského kádru zajela. A vyluxovala Letenským Srdjana Plavšiče. „Ten je jako mléčný zub. Je nepříjemné jej ztratit, ale vy velmi dobře víte, že po něm zákonitě musí přijít něco lepšího, pevnějšího a funkčnějšího. Odchod Srdjana jsme na Letné moc neoplakali. A pokud je to lepší a funkčnější Lukáš Haraslín, jsem s tím docela oukej. Ale Pulkrab rozhodně není mléčný zub. Spíš řezák, stolička – podle postavy,“ pokračoval Tuček.

Bylo by to nejen oslabení Sparty, ale i prostor na propuštění Michaela Krmenčíka. „A toho v Edenu chcete vidět. Pokud nefandíte Slavii,“ pousmál se průvodce pořadem.

Na celý první díl Football Fanatics se může podívat níže.

Tagy:
SK Slavia Praha AC Sparta Praha fotbal sport Srdjan Plavšič Mikoláš Tuček Football Fanatics Matěj Pulkrab