Hasiči ve Znojmě zasahovali u hromadné nehody. Kamion najel do zaparkovaných aut

Jihomoravští hasiči zasahovali u hromadné autonehody. Kamion vyjel ze silnice a naboural do zaparkovaných vozidel. Kromě řidiče náklaďáku nikdo nebyl zraněn. Poškozeno je kromě kamionu třináct vozů.

„Ve Znojmě vyjel kamion ze silnice a naboural větší množství zaparkovaných vozidel. Nehoda je bez zranění. Zasahujeme na místě,“ sdělili hasiči Jihomoravského kraje s tím, že na místo požadovali energetika, jelikož došlo k poškození rozvaděče.

Nehoda se stala před 20:20 v ulici Dukelských bojovníků. Podle oznamovatele tam kamion naboural zaparkovaná auta. „Po příjezdu bylo zřejmé, že nákladní vůz s návěsem vyjel z komunikace na přilehlé parkoviště. Celkem naboural 13 zaparkovaných osobních aut,“ uvedl mluvčí.

Hasiči zajistili místo proti požáru a přivolali k nehodě energetiky kvůli poškozenému elektrickému rozvaděči. Po zadokumentování nehody policií uklidili vozovku, zásah ukončili v pátek přibližně 30 minut po půlnoci. Policisté nyní zjišťují okolnosti a příčiny nehody.

Řidič kamionu byl podle mluvčí záchranářů Michaely Bothové lehce zraněný a po ošetření jej odvezli k další péči do nemocnice ve Znojmě. „Nelze však vyloučit, že dopravní nehodě u něj předcházela nějaká zdravotní indispozice,“ uvedla pro Znojemský deník Bothová.

Tagy: