Jana Boušková podstoupila náročnou operaci. Její manžel Vydra popsal, jak na tom je

Oblíbená herečka Jana Boušková nedávno prošla náročným obdobím. Musela podstoupit chirurgický zákrok, který si vyžádal delší dobu rekonvalescence. Dnes je ale podle slov jejího manžela, herce Václava Vydry, opět v plné síle a vrátila se zpět do práce.

„Janička před časem prodělala složitou operaci, ale nyní už je v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno!, hraje,“ uvedl Vydra pro CNN Prima NEWS​.

ČTĚTE TAKÉ: Smutný pohled, komentuje herec Vydra svou penzi. Pracoval jsem od 18, představoval bych si něco jiného

Obavy o její zdraví vzbudilo jedno z nedávných natáčení pořadu Prostřeno!, kde se spolu s Vydrou poprvé ocitli v roli soutěžících, místo aby pořad moderovali. Diváci si všimli, že Boušková vypadala unaveně a třásly se jí ruce. Někteří také mínili, že její projev působil strnule​.

Vydra však diváky uklidnil s vysvětlením, že natáčení probíhalo v horkých letních dnech, což bylo vyčerpávající pro všechny. „Během natáčení bylo velké vedro, není tak divu, že byla unavená. To jsme koneckonců byli všichni,“ uvedl herec​.

Jak si manželé během speciálního týdne povedou v pořadu Prostřeno!, můžete sledovat každý všední den v 17:55 na Primě. Čeká vás i malé překvapení, namísto tradičních komentátorů se totiž do role Václava Vydry a Jany Bouškové vžily další známé osobnosti.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy: