Motorkář v Ostrově na přechodu srazil chodce a ujel. Který z mužů za nehodu může?

Motorkář v Ostrově na přechodu srazil chodce a ujel.

Policisté hledají motorkáře, který na přechodu srazil chodce

Karlovarští policisté hledají motorkáře, který se na přechodu střetl s chodcem. Na místě ale nezůstal a po krátké výměně názorů odjel. Kromě samotného motorkáře hledají policisté i svědky dopravní nehody.

Srážka evidentně nebyla příjemná ani pro jednoho z aktérů. Muž na motorce, stejně jako chodec, skončili potlučení na zemi. Nehoda se stala na jedné z nejrušnějších křižovatek v Ostrově na Karlovarsku. Bylo navíc slunečné počasí a chodec byl dobře vidět.

Podle záběrů z kamery ale před projíždějící motorku nakročil v poslední chvíli. Její řidič tak zřejmě neměl dost času zareagovat. Policisté motorkáře hledají proto, že zraněnému chodci neposkytl pomoc.

„Žádáme svědky dopravní nehody, aby se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu nebo volali linku 158,“ apeluje mluvčí policie Jan Bílek. Policisté od svědků potřebují zejména informace o tom, jaká barva na semaforech v době srážky svítila. Podstatné totiž bude, jestli jel na červenou motorkář, anebo jestli stejnou barvu nerespektoval chodec. Kromě výpovědí budou policisté vděční i za případné záběry z palubních kamer projíždějících aut.

Tagy: