Na tenhle rok bych raději zapomněla, přiznává Zagorová a radí, jak si zlepšit ten příští

Zpěvačka Hana Zagorová

Uplynulý rok Hany Zagorové

Rok 2021 byl pro manžele Hanu Zagorovou a Štefana Margitu opravdu těžký. Zpěvačka musela dokonce kvůli pochroumanému zdraví přesunout očekávaný koncert v pražské Lucerně. Pro CNN Prima NEWS uvedla, že by na poslední měsíce nejradši zapomněla. Zároveň ale prozradila, jak to udělat, aby se člověku splnilo jedno vysněné přání.

Zagorová byla v roce 2021 kvůli zdravotním problémům několikrát hospitalizovaná, její plánovaný a již třikrát odložený koncert v Lucerně má nový termín 6. dubna. „Na tento rok bych docela zapomněla. Lucerna je senzační. Doufám, že to příští rok všechno vyjde,“ doufá 75letá zpěvačka.

Zpívání jí opravdu chybí. Když měla uvést jedno jméno, kdo jí během posledních měsíců nejvíce pomohl, vyhrkla svého manžela, operního pěvce Štefana Margitu. „Byl nablízku, strašně se o mě staral a já si říkala, že to snad není možné. Kdoví, jestli bych to já sama takhle dennodenně vydržela. Pomohli mi i páni profesoři, byli a jsou opravdu senzační,“ děkuje.

Doufá, že rok 2022 bude daleko lepší. A má na to i recept. „Slyšela jsem takové vánoční nebo novoroční kouzlo. Musíš přijít k otevřenému oknu, najít nejzářivější hvězdu a vyslovit jí jediné přání. Pak okamžitě přání napsat na papírek a spálit ho svíčkou na popílek. Přání se pak určitě splní,“ radí.

Štefan Margita sice bude na Nový rok hledat na obloze zářivou hvězdu, jednu už ale prý doma má. „Pro mě je hvězda Zagorová. Jsem šťastný, že ji mám, a budu s ní do konce života,“ dodal s úsměvem na tváři. A jak slavný manželský pár trávil letošní Vánoce?

Tagy: