Pohádka v Eurojackpotu: Sedm čísel změnilo sázejícímu život, těší se z ohromné výhry

Astronomickou výhru si odnesl sázející z Polska v soutěži Eurojackpot. Díky sedmi šťastným číslům si v úterý zajistil nejvyšší možnou výhru v daném týdnu, a to 10 milionů eur. V přepočtu se jedná o 250 milionu korun. Informuje o tom tvn24.pl.

K astronomické částce pomohlo neznámému sázejícímu z Polska sedm čísel, a to 5, 17, 23, 36 a 37 společně s dodatkovými 5 a 9, připomíná web tvn24.pl.

ČTĚTE TAKÉ: Ceny v restauracích dále rostou, i kvůli platům. Ekonom prozradil, kdy se situace uklidní

Výhru dosáhla 10 milionů eur. V přepočtu jde o zhruba 250 milionů korun, tedy čtvrt miliardy. Neznámý účastník evropské loterie dosud neprozradil, co se s pohádkovou sumou chystá udělat.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Účast na hazardních hrách je zákonem zakázána osobám mladším 18 let.

Losování proběhlo 3. září a přineslo i tři menší výhry. Radovat se mohou sázející z Chorvatska, Německa a Španělska, kterým šťastná volba čísel přinesla 408 tisíc eur, tedy zhruba 10,2 milionu korun, píše web onet.pl.

Minimální hodnota v hlavním jackpotu soutěže činí 10 milionů eur. Pokud nikdo tuto částku nevyhraje, suma se automaticky navyšuje. Hráči tak v následujících slosováních soutěží vždy o vyšší jackpot. Horní hranice činí 120 milionů eur (zhruba tři miliardy korun), vyplývá z oficiálních pravidel soutěže.

V závěru srpna vyhrál v Eurojackpotu sázející z Německa astronomických 92,5 milionu eur, což je v přepočtu asi 2,25 miliardy korun.

Nedávno si webu The Mirror postěžoval jeden z výherců, který si v přepočtu přišel na 900 milionů korun, že se kvůli penězům cítí izolovaný. Jeho vztah s blízkými se zcela změnil, jelikož ho prý kvůli bohatství využívali.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Čtvrtina domácností v Česku bojuje s penězi. Každý nečekaný výdaj znamená ohrožení

Tagy: