Hned několik prohřešků onanisty. Po exhibici na veřejnosti řídil pod vlivem a bez řidičáku

Z výtržnictví obvinila policie na Jičínsku muže, který se měl na veřejnosti ukájet ve svém autě.

Opilý úchyl v autě

Z výtržnictví obvinila policie na Jičínsku muže, který se měl na veřejnosti ukájet ve svém autě. Policii na něj upozornilo několik žen, které ho zahlédly. V ten samý den ho strážníci zákona řešili hned několikrát.

Vše odstartovaly telefonáty svědkyň na tísňovou linku. „Přijali jsme oznámení od dvou žen, které tohoto muže měly přistihnout při tom, jak masturbuje na veřejnosti,“ vylíčila policejní mluvčí Královéhradeckého kraje Eliška Majerová.

Podle nich seděl v autě u Lipové aleje v Jičíně. Viděly otevřené dveře a muže otočeného směrem k nim. Popsaly, že měl stažené kalhoty a uspokojoval se. Na místo vyrazila policejní hlídka. „Muže odpovídajícího popisu hlídka našla a následně ztotožnila. Policistům se k činu doznal a spolupracoval s nimi,“ doplnila Majerová.

Jednalo se o 53letého muže. Policisté ho obvinili z výtržnictví a hrozí mu dva roky za mřížemi. Muž ale zřejmě neměl svůj den. Jen o pár hodin později ho zastavila další policejní hlídka při namátkové kontrole. „Chlapi, vy jste si na mě dneska zasedli,“ měl prohlásit 53letý řidič. „Policisté ho vyzvali k provedení dechové zkoušky, která s naměřenou hodnotou více než dvě promile byla pozitivní,“ řekla policejní mluvčí.

Při kontrole dokladů policisté navíc zjistili, že se jedná o řidiče s neplatným řidičským průkazem, na kterém má platnou blokaci. Za to, že muž řídil pod vlivem alkoholu, dostal od jičínského soudu ve zkráceném řízení rovnou osmiměsíční podmínku a na 1,5 roku zákaz řízení.

Tagy: