Přišly vám už letos dobré zprávy? Sdílejte je a vyhrajte s Primou energie na rok zdarma

Sára Rychlíková a Jan Fanta v seriálu Dobré zprávy

Soutěžte s Dobrými zprávami

V této složité době je důležité umět si udělat radost. A to ať už velkou věcí, nebo třeba jen maličkostí. Zkrátka čímkoliv. Televize Prima a její seriál Dobré zprávy vám nyní budou přinášet spoustu skutečných dobrých zpráv. Jednou z nich je i nová soutěž, ve které můžete vyhrát energie na rok zdarma.

Televize Prima společně se seriálem Dobré zprávy vyhlašuje soutěž, ve které budete vyprávět své dobré zprávy, které vám v letošním roce přinesly radost, právě vy. Žádní herci. A je úplně jedno, co to bylo. Ať už přírůstek v rodině, tučnější výplatní páska nebo prostě jen dobrý oběd. Co vás zkrátka udělalo šťastnějšími.

Herní řád k soutěži naleznete ZDE.

A jak se do této radostné soutěže můžete zapojit? Stačí na Instagram nebo TikTok nahrát video, kde popíšete, jaká dobrá zpráva vám letos vykouzlila úsměv na tváři a označit ho hashtagem #kazdadobrazpravasepocita. Protože to je pravda. Každá dobrá zpráva se dnes opravdu počítá.

Televize Prima každou středu až do Vánoc vyhlásí v 17:00 vítěze, jehož video bude mít nejvíce lajků. Ten vyhraje vstup na libovolné natáčení svého oblíbeného Prima pořadu a zařadí se i do celkového hlasování o hlavní cenu – energie na rok zdarma.

Tagy:
soutěž Instagram energie Vánoce vánoce TikTok TV Prima Dobré zprávy energie na rok zdarma #kazdadobrazpravasepocita