Přítelkyně zesnulého Paynea se poprvé od tragédie ukázala na veřejnosti. Vyrazila na nákup

Přítelkyně zesnulého Liama Paynea, Kate Cassidyová, se poprvé od jeho smrti ukázala na veřejnosti.

Liam Payne se měl před smrtí chovat násilně

Kate Cassidyová, přítelkyně zpěváka Liama Paynea, který zemřel minulý týden po pádu z hotelového balkónu v argentinském Buenos Aires, se poprvé od této tragické události ukázala na veřejnosti. Informoval o tom deník Daily Mail.

Cassidyová byla spatřena společně se svými kamarádkami při nákupech krmiva pro psa, kterého měla společně se zesnulým členem skupiny One Direction, uvedl deník Daily Mail. Na sobě měla volné bílé tričko, tepláky a značkové pantofle. V obličeji vypadala unaveně.

ČTĚTE TAKÉ: Co vše zatím víme o smrti Liama Paynea? Policie případ označila za podezřelý

Už v pátek Cassidyová na sociálních sítích sdílela, že se jí stále zdá, jako by celá situace nebyla skutečná, a vyjádřila svou hlubokou bolest nad ztrátou svého partnera. Označila ho za „svého anděla“ a přiznala, že je pro ni velmi těžké vyrovnat se s touto tragédií.

Pár se společně poprvé ukázal na veřejnosti v říjnu 2022. Od té doby společně navštěvovali společenské akce a sdíleli společná videa a fotografie na sociálních sítích. Cassidyová byla s Paynem také na dovolené v Argentině, ale odjela dva dny před jeho smrtí.

Vyšetřování smrti zpěváka Liama Paynea, který tragicky zemřel ve věku 31 let po pádu z balkónu hotelu CasaSur v Buenos Aires, stále pokračuje. Argentinské úřady v souvislosti s ním uvedly, že jeho smrt je považována za „podezřelou“ kvůli možnému zapojení drog a alkoholu.

Vyšetřovatelé v jeho pokoji totiž objevili množství léků, včetně klonazepamu (silného tlumivého léku), energetických doplňků a dalších volně prodejných léků. V místnosti byl „naprostý chaos“ s množstvím rozbitých předmětů.

Zpěvák při pádu utrpěl 25 traumatických zranění – na lebce, končetinách a trupu, což samo o sobě vedlo ke smrti. Státní zástupce navíc poznamenal, že Payneova zranění naznačují, že v době pádu nemusel být plně při vědomí. „Vzhledem k poloze, v níž bylo tělo nalezeno, a zraněním způsobeným pádem se předpokládá, že zpěvák nezaujal reflexivní postoj, aby se chránil, mohl tak upadnout ve stavu polovičního nebo úplného bezvědomí,“ uvedl podle CNN.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zemřel Jiří Hromada. Herec a dabér se proslavil také jako obhájce práv LGBT komunity

Tagy:
pes smrt sociální sítě tragédie zpěvák Buenos Aires Argentina One Direction Liam Payne Showtime Kate Cassidy