Drama u Hanychové: Soukup se měl po předávce dcery poprat s Dopitou, zasahovali i záchranáři

Dramatické chvíle se měly odehrát u domu influencerky Agáty Hanychové. Podle serveru Extra.cz se tam po předávce dcery Rozárky poprali modelčin bývalý partner Jaromír Soukup a její manžel Miroslav Dopita. Na místě zasahovala policie a v akci byli i záchranáři, napsal Blesk.cz. Oba muži prý skončili v nemocnici.

Incident se měl odehrát v pondělí večer, když si Soukup přijel ke své bývalé partnerce vyzvednout společnou dceru. Na místě měl ale zahlédnout manžela Hanychové Dopitu, což ho vytočilo. „Dopito, pojď ven!“ křičel podle serveru Extra.cz Soukup. Během toho navíc údajně vnikl i na soukromý pozemek.

ČTĚTE TAKÉ: Populární herec Petr Nárožný leží v nemocnici. Po představení ve Zlíně nešťastně upadl

To prý naštvalo modelčina manžela a strhla se rvačka. „Po devatenácté hodině jsme skutečně zasahovali na Praze 6 v Suchdole ve vámi dotazované ulici u nahlášeného konfliktu dvou mužů. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci,“ sdělila pražská policejní mluvčí Kristýna Zelinková webu Extra.cz s tím, že totožnost mužů nemůže v souladu se zákonem prozradit.

Na místo dorazila i matka Hanychové, herečka Veronika Žilková. „Přišla jsem, když tady bylo pět policistů, záchranka, krev a zoufale plačící děti. On vnikl k nim na zahradu. Víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,“ uvedla pro web Blesk.cz

„Pan Soukup si neuvědomuje, že zničil dětství třem dětem. Na tohle napadení Mirka ve dveřích domu, kdy Soukup řval a boxoval do Dopity, který bránil rodinu, tři děti už nikdy nezapomenou. Viděla jsem to natočené na mobilu, a také na to nikdy nezapomenu,“ popisovala dál herečka.

Případem se zabývá policie

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil, a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení,“ vzkázala Blesku před půlnocí Hanychová.

Došlo i ke zraněním. „Oba muže jsme po ošetření s drobnými poraněními transportovali do nemocnice k další péči,“ doplnila pro Extra.cz mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zrádci bodují u diváků. Konečně něco napínavého, píší. Chválu sklízí i moderátor Vojta Kotek

Tagy: