Kozub prozradil, s čím se léčí. Rozzlobil se na bulvár a odmítl, že má psychické problémy

Štěpán Kozub skončil v péči lékařů.

Kozub má astma

Nemám deprese a nejsem ve špatném psychickém stavu, vzkázal v pátek na sociální síti fanouškům herec Štěpán Kozub. O jeho zdraví se začalo spekulovalo poté, co sdělil, že si dává pracovní pauzu.

Herec Štěpán Kozub ve středu na sociálních sítích oznámil, že si dává pauzu kvůli zdravotnímu stavu. „Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné,“ napsal herec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tomáš Řepka oslavil padesátiny. Prozradil plány do budoucna a zavzpomínal na vězení

Po jeho prohlášení se ihned začaly objevovat spekulace, že je ve špatném psychickém stavu. To ale Kozub v pátek rázně odmítl. „Je mi velmi nepříjemné, jak bulvární média spojují můj zdravotní stav s něčím, s čím tedy absolutně nesouvisí,“ sdělil herec.

Aby předešel dalším spekulacím, svůj stav raději upřesnil. „Léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, zánětem a silným astmatem. Tečka. Nic víc, nic míň,“ uvedl.

V pátek večer pak na Instagramu sdílel video, ve kterém promluvil k fanouškům. „Vážení přátelé, zhruba po pěti dnech se mi udělalo trochu lépe, abych s vámi mohl promluvit a poděkovat za spoustu hezkých zpráv. Opravdu se můj zdravotní stav zlepšuje, dnes je to pátý den, kdy jsem schopný mluvit a můžu popadnout dech. Léčím se s komplikovaná plicním onemocněním, které mám v podstatě od dětství a v náporu práce se mi to zhoršilo,“ uvedl Kozub.

Nakonec přišla i dobrá zpráva. „Věřím, že se opravdu velmi brzy uvidíme v divadle,“ řekl Kozub. Podle informací CNN Prima NEWS by v ostravském Divadle Mír měli diváci mít možnost Štepána Kozuba vidět už příští týden.

Tagy: