Žilková poprvé ukázala nového přítele. Překonala těžkou životní etapu a září štěstím

Veronika Žilková je jednáním manžela stále šokovaná

Veronika Žilková poprvé po boku nového muže

Říká se, že láska nehledí ani na čas ani na věk. A většinou přijde, když ji nečekáte. Právě to se stalo herečce Veronice Žilkové.

Po divokém rozchodu s diplomatem a hercem Martinem Stropnickým potkala Žilková nového muže. A ve středu se s ním herečka poprvé objevila ve společnosti na premiéře filmu Spolu, ve kterém si zahrála hlavní roli.

Čerstvou láskou blonďaté herečky je rocker Josef Holomáč z kapely Argema. Žilková se tak po měsících trápení opět usmívá. O novém partnerovi poprvé exkluzivně promluvila pro redakci ShowTime před pár dny.

„Je skvělý, když tě život svede dohromady s někým, kdo je stejně starý, máte spoustu podobných zážitků, hudbu jste poslouchali stejnou, je to příjemný, pro mě je to dobrá zpráva, že se dá stále začínat znova,“ řekla populární herečka.

Veronice Žilkové se život otočil vzhůru nohama letos v březnu, kdy vyšlo najevo, že její muž udržuje mimomanželský vztah s kolegyní z ambasády v Izraeli, kde působí jako velvyslanec. Stropnický už podal návrh na rozvod, a tak bude Veronika brzy volná pro novou lásku.

Tagy: