Mirai Navrátil je po operaci: Po úderu do hlavy zpíval v helmě. Koncerty počkají, píší fanoušci

Mirai na koncertě

Mirai v nemocnici

Zpěvák Mirai Navrátil před deseti dny utrpěl zranění přímo během koncertu. Před zraky diváků ošklivě spadl na beton a po koncertu skončil v nemocnici. Na vystoupení o týden později si pak dokonce nasadil i helmu. V úterý odpoledne oblíbená kapela na sociálních sítích informovala, že její frontman podstoupil operaci a aktuálně leží v nemocnici. Možnou spojitost s pádem však nepotvrdila.

Žádné další podrobnosti o zdravotním stavu zpěváka se zatím neví. V posledních příspěvcích na sociálních sítích však Navrátil naznačil, že má problémy se zády. „S bolavýma zádama projíždím videa ze Slavkova a Mikulova a byla to fantazie,“ napsal minulý týden v pondělí na svůj Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Kocáb o drsné šikaně: Říkali mi kostelní kryso, jednou mi dokonce šmirglovali hlavu do krve

O víkendu předtím zpěvák utrpěl zranění při pádu během koncertu právě ve zmíněném Mikulově. Při jedné z písní měl „surfovat“ nad hlavami diváků na matraci. Začal však skákat a upadl na beton přímo před fanoušky. „Rozsekal jsem se. Skákal jsem na matraci a spadl jsem na záda a na hlavu na beton,“ přiznal Frekvenci 1. Náraz to byl zřejmě dost tvrdý, protože měl frontman kapely na chvíli dokonce ztratit vědomí.

Nakonec odehrál zbytek koncertu, po vystoupení však zamířil rovnou do nemocnice. „Odvezli mě do špitálu, kde mě vyšetřili, ale konec dobrý, všechno dobré. Jsem trošku dolámaný, ale všechno je cajk, takže se těšíme na Příbram,“ popsal chvíle  po koncertu Frekvenci 1.

Na avizovaný koncert v Příbrami, který kapela odehrála v sobotu, si pak zpěvák z recese nasadil motorkářskou helmu, jak dokazuje jeho příspěvek na Instagramu.

Navrátilova rekonvalescence si má žádat nějaký čas, proto Mirai ruší nadcházející koncerty. „Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla proběhnout v sobotu 3. srpna. Hledáme nový termín a ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat,“ sdělila kapela na sociálních sítích a požádala své fanoušky o trpělivost.

Ti okamžitě po zveřejnění zprávy přispěchali se vzkazy vyjadřujícími zpěvákovi podporu. „Zdraví je přednější, na všechno ostatní se vykašlete. Potřebujete klid a fanoušci to respektují,“ napsala jedna obdivovatelka na sociálních sítích. „Koncerty počkají. Zdraví je jen jedno. Držím palce, ať se Mirai co nejdříve uzdraví,“ stálo v dalším z mnoha vzkazů.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Exkluzivní rozhovor s Miraiem Navrátilem o nové desce, obavách i plánech do budoucna

Tagy:
hudba Instagram koncert hudební skupina sociální síť Mirai Mirai Navrátil celebrity Příbram Mikulov Showtime Frekvence 1 umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika