Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek s dvanácti kilogramy polské svíčkové na steaky. Podle Kwieka je maso mnohem kvalitnější než to české.

Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek s dvanácti kilogramy polské svíčkové na steaky. Podle Kwieka je maso mnohem kvalitnější než to české. Zdroj: Ivan Motýl

Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek s dvanácti kilogramy polské svíčkové na steaky. Podle Kwieka je maso mnohem kvalitnější než to české.

Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek s dvanácti kilogramy polské svíčkové na steaky. Podle Kwieka je maso mnohem kvalitnější než to české. Zdroj: Ivan Motýl

Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek z Cieszyna s bratrem Sławomirem

Známý rebel mezi polskými restauratéry Tomasz Kwiek z Cieszyna s bratrem Sławomirem Zdroj: Ivan Motýl

Svíčková z polské produkce připravená na steaky v restauraci U Trzech Braci v Cieszyně nedaleko českých hranic

Svíčková z polské produkce připravená na steaky v restauraci U Trzech Braci v Cieszyně nedaleko českých hranic Zdroj: Ivan Motýl

Restauraci U Třech bratrů v Cieszyně provozují tři bratři Aleksandr, Sławomir a Tomasz. Rebelové, kteří podnik odmítli zavřít v lockdownu. Nyní jim jejich postup požehnal soud.

Restauraci U Třech bratrů v Cieszyně provozují tři bratři Aleksandr, Sławomir a Tomasz. Rebelové, kteří podnik odmítli zavřít v lockdownu. Nyní jim jejich postup požehnal soud. Zdroj: Ivan Motýl