Hromadná bitka u večerky na Pardubicku skončila nožem v břiše. Na místo spěchal vrtulník

Šarvátka na Pardubicku u večerky skončila pobodáním.

Pobodání v Pardubicích

Ve čtvrtek se na Pardubicku strhla krvavá potyčka. Záchranáři a policisté vyráželi na pomoc pobodanému člověku. Na místě nakonec narazili na skupinu lidí, mezi kterými byl napadený i několik podezřelých.

Bylo krátce po půl sedmé večer, když záchranáři vyjížděli k prodejně potravin do Lázní Bohdaneč. Na místě se měl podle informací CNN Prima NEWS nacházet člověk s nožem v břiše. „Na místě došlo ke konfliktu několika osob, který vyústil bodným zraněním jednoho z mužů,“ řekla policejní mluvčí Andrea Muzikantová.

U incidentu zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby, který zraněného muže transportovat do fakultní nemocnice v Hradci Králové. „Posádka vrtulníku ve spolupráci s pozemními posádkami Pardubického kraje poskytla muži všechny potřebné zákroky, všechna potřebná ošetření a následně jej transportovala do traumacentra v královéhradecké nemocnici,“ uvedl mluvčí záchranné služby Ivo Novák. Dodal, že v době ošetřování byl muž při vědomí, ale jeho zranění lze označit jako vážné.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Detaily případu svázané ženy na Proseku. Čekala na syna před školou, muž ji unesl a znásilnil

Detektivové na místě zajišťovali stopy a zjišťovali co se přesně stalo. Všechny účastníky potyčky převezli k výslechu. „Podezřelého třicetiletého muže jsme zadrželi a umístili ho do policejní cely. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví,“ popsala Muzikantová. V případě že ho soud pravomocně odsoudí, hrozí mu až deset let vězení.

Tagy: