Sledujte HLAVNÍ ZPRÁVY: Od pondělí platí další opatření. Na co se musíme připravit?

Ilustrační snímek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Plánovaná opatření vlády proti šíření nákazy koronavirem by neměla zasáhnout ekonomiku. Od pondějí začínají navíc platit opatření, která se dotknou prakticky každého z nás, a vyhlášena budou další. Na co se musíme připravit? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Plánovaná opatření vlády proti šíření nákazy koronavirem by neměla zasáhnout ekonomiku tak fatálně jako na jaře. Obchody, restaurace a další služby by měly zůstat i přes další zpřísnění otevřené. V dnešní Partii Terezie Tománkové to řekl ministr průmyslu, obchodu a dopravy Karel Havlíček. Od pondějí začínají navíc platit opatření, která se dotknou prakticky každého z nás, a vyhlášena budou další. Na co se musíme připravit? Nejen o tom dnešní Hlavní zprávy. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Speciál: Nouzový stav – vše, co potřebujete vědět od 20:15

Mimořádné vysílání ke zpřísněným opatřením, která vyhlásil ministr zdravotnictví Roman Prymula. Na co se připravit? Sledujte speciál CNN Prima NEWS.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: