Sledujte ZÁZNAM Partie: Velká politická debata s aktuálním předvolebním průzkumem

Robert Šlachta

PARTIE Terezie Tománkové 3.10.2021

Probíhají poslední dny kampaně. Co nakonec rozhodne volby a kdo přesvědčí nerozhodnuté? V pořadu Partie Terezie Tománkové televize CNN Prima NEWS bude diskutovat bývalý premiér Petr Nečas (ODS) a někdejší ministři zahraničí Cyril Svoboda (KDU-ČSL) a Jan Kavan (ČSSD). Ve druhé části vás čeká velká politická debata s aktuálním předvolebním průzkumem. Diskutovat budou Zuzana Majerová Zahradníková za Trikoloru Svobodné Soukromníky, Robert Šlachta z Přísahy, Jiří Dolejš z KSČM a sociální demokrat Roman Onderka. Sledujte je v neděli 3. října od 11 hodin na televizi CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku.

První části se měl zúčastnit i bývalý ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09). Omluvil se ale kvůli zánětu průdušek a horečce.

Ve druhé části Partie bude velká politická debata s aktuálním předvolebním průzkumem. Té se zúčastní šéfka koalice Trikolora-Svobodní-Soukromníci Zuzana Majerová Zahradníková, předseda Přísahy Robert Šlachta, Jiří Dolejš z KSČM a sociální demokrat Roman Onderka.

Partii Terezie Tománkové sledujte v neděli 3. října na televizi CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku. Začne v 11 hodin.

Tagy: