Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Jak se od pondělí mění cestovatelský semafor?

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Dneškem se mění cestovatelský semafor. V Evropě už nenajdete zeleně označenou zemi, tedy s nízkým rizikem. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Dneškem se mění cestovatelský semafor. V Evropě už nenajdete zeleně označenou zemi, tedy s nízkým rizikem. Zbyly jen oranžové a červené. Při nutném cestování do nich platí celoevropská pravidla. Výjimku pro pravidelné cesty do určité země mají ve většině případů jen pendleři nebo žáci a studenti. Více informací v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Americké státy znovu zavádějí přísná opatření proti šíření nákazy koronavirem. Reagují tak na situaci, kterou lokální média označují za dosud nevídanou – za necelý týden v zemi přibyl milion nakažených a každý den s COVID-19 zemře více než tisíc Američanů. Celonárodní strategie ale z Bílého domu nepřichází. Nejen o tom dnešních 360° s Terezií Tománkovou.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: