Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Očkované děti budou mít nástup do škol snazší

V roušce nebo respirátoru žáci stráví ve škole prakticky celý den.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Naočkované děti budou mít start do nového školního roku snazší. Vyhnou se totiž povinnému testování. Srpen je proto měsícem, kdy mají rodiče, kteří chtějí stihnout nechat své ratolesti plně naočkovat před prvním zářím, poslední šanci. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

Ušetří náklady za testování na hromadné akce a nebudou vystavovat své děti povinným testům ve školách. To jsou nejspíš dva nejčastější důvody, proč nechávají rodiče své děti před začátkem školního roku naočkovat. Školní rok se nezadržitelně blíží, a tak by si rodiče, kteří nenechali ratolesti očkovat už kvůli dovolené, měli pospíšit, aby stihly mít do začátku školního roku vakcinaci ukončenou. O tom a dalších tématech v Hlavních zprávách už od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další čtvrteční program na CNN Prima NEWS:

Cestovní byznys Richarda Questa od 20:15

Zpátky do práce. Novinář CNN Richard Quest radí, jak si co nejvíce zpříjemnit a usnadnit časté pracovní cesty. Provede nás po hotelích a letištních saloncích, porovná letecké společnosti a představí věrnostní programy a benefity pro ty, kteří často cestují.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° od 21:20

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: