Oteklý jazyk a rty level 3000, bála jsem se o život, říká zpěvačka. Skončila na pohotovosti

Slovenská zpěvačka Daniela Nízlová zažila tento týden chvíle hrůzy. Z ničeho nic jí totiž otekl jazyk i hrdlo a nakonec musela na pohotovost. Nízlová se poté na sociálních sítích svěřila, že to byla nejspíše alergická reakce na arašídy.

„Oteklý jazyk a rty level 3 000. Poprvé jsem se opravdu bála o svůj život. Je to hrozný pocit, když vám otéká hrdlo,“ přiznala podle deníku Nový čas tento týden na sociálních sítích zpěvačka známá z hudebního dua Twiins.

Nízlová už tuší, co mohlo být příčinou. „Už mám zavedenou kapačku. Cítím se hrozně. Mám oteklý jazyk, nemůžu mluvit a špatně se mi polyká. Asi alergická reakce na arašídové křupky,“ oznámila svým fanouškům Nízlová s tím, že už má prý naštěstí to nejhorší za sebou. „Po porodu jsem začala být alergická na věci, které jsem dřív normálně jedla,“ doplnila.

Na sociálních sítích údajně také přiznala, že je zklamaná z jednání zdravotníků. „Záchranáři k nám odmítli přijet s tím, že pokud mám vlastní auto, mám si na pohotovost dojet sama. Jen co jsem se oblékla a dorazila jsem do nemocnice, rozplakala jsem se. Naštěstí mě hned vzali a píchali do mě, co se dalo, jenže otok se stále zvětšoval a když mi ještě víc oteklo hrdlo a začala jsem se třást, už mi to bylo jedno. Dávali mi infuze a injekce v docela koňských dávkách a pak se to naštěstí zlepšilo. Jazyk je oteklý, ale jsem živá a zdravá,“ sdělila zpěvačka.

Ve čtvrtek večer pak na sociálních sítích oznámila, že už otok zmizel. „Půjdu určitě na alergologické vyšetření,“ dodala Nízlová.

Twiins je slovenská hudební skupina, kterou tvoří dvojčata Daniela a Veronika Nízlovy. Sestry mají malé dcery a po rozchodu se svými partnery si postavily dům, ve kterém teď společně bydlí.

Tagy: