U Zlína havarovalo auto s vánočními kapry. Skončilo v potoce, zranili se tři lidé

Nákladní vůz převážející kapry havaroval v úterý v Bohuslavicích u Zlína.

Hasiči chytali vánoční kapry v potoce

Krátký pobyt na svobodě si užili kapři na Zlínsku, když nákladní vůz s káděmi plnými ryb sjel v úterý v Bohuslavicích u Zlína do potoka. Tři lidé utrpěli zranění, kapry museli zachraňovat hasiči.

Třiapadesátiletý řidič na mokré silnici zřejmě nedobrzdil z prudkého kopce, prorazil zábradlí a skončil s nákladním automobilem v potoce.

Hasiči vyjížděli k nehodě krátce po 9:30. „Nákladní automobil Avia převážející kádě s kapry havaroval mimo komunikaci do místního potoka. V době příjezdu hasičů byly dvě zraněné osoby mimo vozidlo a jednu bylo nutné z kabiny vyprostit. Všechny si do své péče převzali zdravotníci,“ uvedl mluvčí hasičů Pavel Řezníček.

Jeden ze zraněných skončil s poraněnou páteří na traumatologii, další dva muži utrpěli střední zranění, mimo jiné otřes mozku či zlomeninu nohy. Policisté ještě před odvozem vyloučili u řidiče přítomnost alkoholu.

„Převážené kapry z koryta potoka hasiči přemístili do napuštěných kádí a únik provozních kapalin byl zachycen pomocí norných stěn a sorpčních hadů,“ dodal Řezníček.

Tagy: