Ve čtvrtek se budou hodit deštníky. Přeháňky se čekají i v příštích dnech

Počasí 14.10.2021 7:38

Ranní mlhy ve čtvrtek vystřídá občasný déšť. Nejvyšší teploty vystoupají až k 11 °C. Na horách bude jen kolem 3 °C, ve výšce nad 900 metrů přijdou i sněhové či smíšené srážky.

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno. Na většině území bude panovat občasný déšť, z rána se objeví mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 7 až 11 °C. Na horách vystoupají jen ke 3 °C, ve výšce nad 900 metrů meteorologové předpovídají sníh nebo smíšené srážky.

V noci na pátek se ojediněle na severu a východě zpočátku místy objeví déšť nebo mrholení. Nejnižší teploty klesnou k 7 až 3 °C, při menší oblačnosti však mohou padnout až k 1 °C. Obloha bude oblačná až zatažená.

Pátek budou z rána provázet ojedinělé mlhy. Během dne bude oblačno až zataženo, na severu a východě se ojediněle objeví slabý déšť a mrholení. Večer od severozápadu přijdou přeháňky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 10 až 14 °C, při déletrvající zmenšené oblačnosti však vystoupají až k 16 °C.

V noci na sobotu klesnou teploty k 7 až 3 °C. První víkendový den pak bude polojasno až oblačno. Zpočátku místy přeháňky, ráno ojedinělé mlhy či nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty v sobotu vystoupají k 10 až 14 °C.

Noční teploty stejně jako z pátka na sobotu klesnou k 7 až 3 °C, při déletrvající zmenšené oblačnosti až na 1 °C. Během neděle bude většinou polojasno, místy se objeví mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 10 až 14 °C.

Tagy: