Nečekaně zemřel populární zpěvák kapely S Club 7. Bylo mu 46 let. Skupina měla vyrazit na turné

Ve věku pouhých 46 let zemřela hvězda skupiny S Club 7 Paul Cattermole. Jeho kapela měla v plánu brzy vyrazit na turné. Příčinu úmrtí britská policie nezveřejnila. Uvedla jen, že ho nedoprovázely žádné podezřelé okolnosti.

O skonu zpěváka informovala britská kapela S Club 7 na Twitteru. „Jsme opravdu zdrceni odchodem našeho bratra Paula. Neexistují slova, která by popsala hluboký smutek a ztrátu, kterou všichni cítíme. Měli jsme obrovské štěstí, že jsme ho mohli mít ve svém životě, a jsme vděční za úžasné vzpomínky, které máme,“ napsali muzikanti.

Zároveň dodali, že zpěvák bude všem velmi chybět. „Prosíme vás, abyste v tuto chvíli respektovali soukromí jeho rodiny i celé kapely. Je nám to moc líto. Myslíme na vás všechny,“ dodala zdrcená skupina.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ Harry je tak trochu hloupý. Bylo snadné ho zesměšnit, říká autor parodie jeho memoárů

Zpráva o překvapivém úmrtí přišla jen několik týdnů poté, co S Club 7 oznámili, že se znovu sejdou na turné po Velké Británii a Irsku, v rámci kterého odehrají 11 koncertů a zahrají své klasické písně jako Reach, Bring It All Back nebo Never Had A Dream Come True, informoval web Daily Mail.

Paul Cattermole v roce 2002 šokoval fanoušky, když oznámil, že ze skupiny odchází kvůli „tvůrčím rozdílům“. V roce 2015 pak ohlásil bankrot a dokonce chtěl na eBay prodat svou cenu Brit Award. „Je třeba zaplatit účty,“ napsal tehdy Cattermole u inzerátu. Ve stejném roce se ale skupina znovu sešla a společně vyrazila na turné.

Paul Cattermole byl nalezen ve čtvrtek 6. dubna ve svém domě v Dorsetu a později odpoledne byl prohlášen za mrtvého. Příčina smrti je v současné době neznámá, dorsetská policie však podle webu Express uvedla, že nedošlo k žádným podezřelým okolnostem.

Tagy: