Nové okolnosti v případu Liama Paynea: Mohl žít. Záchranka se volala pozdě, tvrdí jeho blízký

Liam Payne

Záběry z hotelového pokoje Liama Payna

V případu úmrtí zpěváka kapely One Direction Liama Paynea se objevují nové informace. Zdroj z jeho blízkého okolí podle webu Daily Mail tvrdí, že zpěvák mohl žít, kdyby se záchranka zavolala včas.

Zdroj blízký Liamovi Paynovi uvedl, že slavný zpěvák nespáchal sebevraždu a mohl být zachráněn. Podle webu Daily Mail se Liamovi nejbližší domnívají, že kdyby byla záchranka zavolána okamžitě, když ve středu zkolaboval v hotelové hale v Buenos Aires, „mohl žít“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Řekni, že to není pravda. Přítelkyně Paynea odhalila, co jí psal zpěvák krátce před smrtí

„Liam nemusel zemřít. Liam nechtěl zemřít. Všem nám slíbil, že nikdy nespáchá sebevraždu. Těšil se na budoucnost. Kdyby někdo zavolal záchranku, když zkolaboval v hotelové hale, místo aby ho odvezl do jeho pokoje a nechal ho tam samotného v psychotickém stavu, byl by stále s námi,“ tvrdí zdroj podle webu Daily Mail.

Jednatřicetiletý zpěvák zemřel poté, co se ve středu v 17:04 hodin zřítil z balkonu svého hotelového pokoje ve třetím patře na terasu pod ním. Policie v jeho pokoji našla drogy včetně silného halucinogenu, který způsobuje výpadky paměti a psychotické stavy. „Kde Liam vzal drogy, když neměl žádné peníze?“ uvedl nejmenovaný zdroj.

Vyšetřovatelé se údajně domnívají, že mu drogy dodal někdo v hotelu. Objevily se také nepotvrzené zprávy, že hotel provedl interní šetření a propustil nejméně jednoho zaměstnance.

Liam přiletěl do Argentiny 30. září se svou přítelkyní Kate a blízkým přítelem Rogerem Noresem. „Liamovi končila platnost amerického víza a musel opustit Ameriku, aby si ho prodloužil, a tak se rozhodl jet do Buenos Aires, aby viděl vystoupení Nialla Horana a získal nové vízum. Když se však Liam předminulý týden vydal na americké velvyslanectví v Buenos Aires, zjistil, že si ho úředníci vygooglovali a zjistili, že má za sebou několik odvykacích kůr kvůli drogám a alkoholu. Nařídili mu návštěvu lékaře, udělat krevní testy a rentgenové snímky a zajít k psychiatrovi, a to všechno bylo hotovo hned první týden,“ popsal zdroj.

Úplně bez peněz

Podle něj zpěvák neměl žádné peníze a nefungovaly mu kreditní karty, takže trávil veškerý čas na pokoji. „V úterý si řekl o McDonald's. Byl šťastný a v dobré náladě. Všechny výsledky testů byly naprosto čisté a ve čtvrtek měl domluvenou schůzku na ambasádě, aby mu dali do pasu razítko s vízem, a pak se okamžitě chystal odletět z Argentiny,“ líčil zdroj.

Liam Payne tvořil společně s Harrym Stylesem, Zaynem Malikem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupinu One Direction. Sláva kapely se začala šířit po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali různým projektům a sólovým kariérám. Payne měl sedmiletého syna se svou bývalou přítelkyní, hudebnicí Cheryl Coleovou, která byla členkou dívčí skupiny Girls Aloud.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dyková představila nový Hřebejkův film o fake news. Sama jsem nějaké fámy vypustila, přiznala

Tagy: