Sledujte ŽIVĚ: Tři mrtví a osiřelý kojenec. Proč došlo ke střelbě na Kladensku?

Policie Líský

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Tři mrtví a osiřelý kojenec — taková je bilance sobotní střelby v obci Líský u Slaného. Policie na místě objevila dvě mrtvé ženy a jednoho muže, který je pravděpodobným pachatelem. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Tři mrtví a osiřelý kojenec — taková je bilance sobotní střelby v obci Líský u Slaného. Policie na místě objevila dvě mrtvé ženy a jednoho muže, který je pravděpodobným pachatelem. Protože byl zaměstnaný u vězeňské služby, převzala si případ Generální inspekce bezpečnostních sborů. Více informací v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Tatra kolem světa 2 (6) od 20:15

Motor Trajdy (T815), se kterou v únoru 2020 odstartovala expedice Tatra kolem světa 2, má už pár měsíců prapodivný zvuk, na jehož příčinu se klukům dlouho nedaří přijít. Lukáš se ale jakožto zkušený automechanik jen tak nedá! Co se nakonec v motoru skrývalo za nemilé překvapení, které bylo odhaleno doslova „za pět dvanáct“? Čas v Turecku s místními přáteli utíkal skutečně rychle, ale tým dostává informaci, že jsou otevřené hranice do sousedního Íránu. Je tedy čas se posunout o kus světa dál. Co se klukům přihodí cestou na hranice a podaří se jim tentokrát z Turecka skutečně dostat?

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: